Wie zijn wij?

We zijn wij? 3 mensen met een hart voor vormgeving, kwaliteit, snelheid kortom passie. Vanaf het eerste begin tot de dag van vandaag is ons credo: Wij gaan de wereld een beetje mooier maken.”

En dat is wat GK Creative al 15 jaar onafgebroken onderneemt. Ontelbare klanten hebben de weg gevonden naar onze studio en gingen blij en tevreden ook weer naar huis. Dat is het belangrijkste voor ons.

Niet snel scoren en verder gaan maar tijd en aandacht besteden aan de opdracht die wordt neergelegd. Wij pakken het op en gaan samen met u de uitdaging aan.

Het proces wordt begeleid door ons en u als klant bepaalt wat er komen gaat. Ook als u geen idee heeft van hoe het eruit moet gaan zien, dan nog nemen wij u mee op deze ontdekkingsreis in het land van vormgeving. Het begint in je hoofd, dan gaat het leven, het krijgt een gezicht. Als het beeldscherm het laat zien wordt het tastbaar en wanneer de drukpersen of de Iphones, Androids en tablets hun werk doen is onze taak volbracht. Van New York tot Melbourne, van London tot Cardiff, van Brussel tot Bergen, van Rotterdam tot Wellingborough, iedere klant, waar dan ook vandaan krijgt kwaliteit, daar staan wij voor.

Natuurlijk zijn wij in 15 jaar veranderd en de tijd waarin wij leven ook. Multimedia, Facebook, Twitter, on-line sales, on-line nieuws, google, het gaat maar door.

GK creative begrijpt als geen ander dat onze klanten ook die richting op gaan. Een App voor je bedrijf om het personeel te informeren. Een mailshot om je klanten op de hoogte te stellen van de aanbiedingen. Het web heeft zoveel meer te bieden, dat is een uitdaging opzich.Wilt u die uitdaging met ons aangaan? Neem contact met ons op, de eerste uitdaging is onze koffie!